HOME   CONTACT   PRIJSLIJST   OPDRACHTGEVERS   EXPOSITIES

 

 

 

Na een vierjarige vakopleiding tot professioneel fotograaf te hebben gevolgd, verzorg ik sinds september 2007 met mijn bedrijf Eyecatcher Fotografie professionele fotoreportages voor bedrijven en fotocursussen voor particulieren.

Bedrijfsreportage
Wil u het interieur en exterieur van uw bedrijf gefotografeerd hebben voor internet en brochures? Dan bent u bij mij aan het goede adres.
Vooraf wordt het doel van de reportage besproken, waarbij we overleggen welke beelden u wilt zien en welke beslist niet, waar de accenten dienen te liggen en welke sfeer er wordt beoogd.

Verkoopreportage woningen en bedrijven
Voor een mooie en realistische verkoopreportage voor woningen en bedrijven bent u bij mij aan het goede adres. Wat u bij mij niet kunt verwachten zijn foto's die de werkelijkheid te mooi weergeven, zoals een woonkamer die ineens het formaat van een balzaal krijgt. Wat u wel kunt verwachten is een reportage met realistische foto's waar zorg aan is besteed. Waar met een kritisch oog naar de styling wordt gekeken. Waarbij de foto's een visitekaartje zijn om aspirant-kopers nieuwsgierig te maken naar de woning of de bedrijfsruimte.

Fotokunst
Ik maak fotokunst voor aan de wand, zowel voor bedrijven als particulieren. De mogelijkheden zijn talrijk, zowel qua print en presentatie (bijvoorbeeld een afdruk op FineArt papier en foto's achter helder of antireflex acryl) als qua afmeting.

Ook kunt u kunst op maat laten maken. Heeft u een specifiek object of onderwerp dat u gefotografeerd wilt hebben, dan wordt dat 'kunstzinnig' gerealiseerd.

Cursus en workshop
Er is een individuele cursus of workshop mogelijk. Ook coaching voor specifieke doeleinden (denk aan een project/opleiding/verdieping) behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met mij op. Op welke wijze u dit kunt doen, vindt u onder 'Contact'.


 
 
 

 

Algemene Voorwaarden
Op alle rechtsbetrekkingen zijn de Algemene Voorwaarden van DuPho van toepassing, welke zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam in januari 2015 en welke u (op verzoek gratis) ter beschikking zijn/worden gesteld. Toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van de wederpartij wordt hierbij uitdrukkelijk van de hand gewezen. Onder deze link zijn de voorwaarden te openen: ALGEMENE VOORWAARDEN
 
Privacyverklaring (AVG-wet)
De privacyverklaring van Eyecatcher Fotografie en Fotovakprint wordt geopend door op deze regel te klikken.
 

Copyright/Disclaimer
Alle foto's en tekst op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder mijn schriftelijke toestemming, mogen de foto's en/of tekst op deze site niet voor publicatie of andere doeleinden gebruikt worden. Overtreders riskeren wettelijke vervolging.
All photographs and text on this site are copyright protected. Reproduction of the images and/or text on these pages without permission is strictly prohibited. Violators risk legal prosecution.

© Eyecatcher Fotografie en Fotovakprint 2007

 
LinkedIn Facebook

 

Fotoschool